Hoe draag je een jeans in het tussenseizoen?

Het is officieel, de herfst is hier! Degenen die graag meer uitgebreide en charmante looks voor het koude weer samenstellen, kunnen zich verheugen nu de temperaturen spoedig zullen beginnen te dalen. Maar tot het zover is, kunnen we investeren in tussenproducties, die een mix zijn van zomerstukken en winterstukken. Niets beter dan jeans om deze overgang te maken zonder de stijl te verliezen, toch? Daarom hebben wij besloten u enkele tips te geven over hoe u dit materiaal halverwege het seizoen in dubbele doses kunt dragen.

Combinatie- en bijpassende ideeën

Investeren in een jeans en denim combinatie is altijd een goed idee. Deze stijltruc versterkt onze look zonder de casual vibe weg te laten. Plus, de outfit straalt onweerstaanbare jaren 90 vintage vibes uit. Nu het tussenseizoen is aangebroken, kunnen we deze combo aanvullen met knusse stukken met textuur, of stijlvolle overlays maken. Wil je weten hoe je denim met denim omarmt en dit najaar rockt? Ren dan, want wij hebben enkele trefzekere tips voor u om met deze combinatie te spelen: zet in op laagjes met het sweatshirt. Deze combinatie is erg populair bij de it girls en geeft een fashionista touch aan de look zonder veel moeite. Kies een donkere jeans! Maak je double denim look authentieker door lichtblauwe jeans te vervangen door marineblauw. De look krijgt een vleugje raffinement en u bent verzekerd van een andere manier van stylen. Het denim jack kan er netter uitzien als u het stuk zo coördineert dat het in de broek zit, alsof het een hemd is.

Accessoires en must-have stukken

Maak de look af met een zwart enkellaarsje en je bent verzekerd van een supercoole look. Als je de jeans en denim combinatie hebt goedgekeurd, waarom voeg je dan niet nog een stuk denim toe aan de look? Het idee is om verschillende tinten te gebruiken om de uniformiteit uit de productie te halen. De zomer is voorbij, maar het strikje in de taille trucje gaat door. Deze keer komt het denim overhemd in het spel om je double denim look nog charmanter te maken. Je outfit wordt ultra geraffineerd als je in coltruien investeert. Een eenvoudige manier om een jeans te versieren. Om het paar uit de routine te halen, is het de moeite waard om in te zetten op slimme gelaagdheid. Zie hoe een gestreepte trui over een denim shirt het paar een nieuwe look gaf. Ga voor verschillende texturen. Het spijkerjasje met bont is een leuke touch voor je dubbel-dosis combinatie. Vervang het effen t-shirt door de zwart-wit gestreepte versie. Dit item is een favoriet in de garderobe omdat het altijd een extra vleugje charme toevoegt aan elke look. In het geval van jeans met jeans, is de look nog funkier.

Plan du site