Hoe stelt u uw e-sigaret af?

U heeft zojuist uw elektronische sigarettenkit gekocht op een gespecialiseerde website. Hij is mooi, hij is krachtig, hij is nieuw, je denkt dat je de perfecte e-sigaret gevonden hebt. Het enige wat overblijft is het verblinden van uw smaakpapillen tijdens het vapen. En daarvoor is het belangrijk om uw elektronische sigaret aan te passen. Genieten van de vape begint ook met het afstellen van je complete kit. E-sigaretten hebben een groot aantal basismodi en functies die zijn ingebouwd om de kwaliteit van de vape te verbeteren.

Variabele wattage- of vermogensstand

Het variabele wattage is waarschijnlijk de meester van alle instellingen. Het is in zekere zin de rechterarm van de vapers. Hiermee kunt u het vermogen in watt van uw e-sigaretten moduleren en kiezen. Alle elektronische mods die op de markt verkrijgbaar zijn, zijn ermee uitgerust. Met deze praktische en precieze afstelling kunt u vermogens lanceren die perfect zijn afgestemd op de waarde van de weerstand van de kit. Ter herinnering: elke verstuiver voor e-sigaretten heeft een specifiek gebruiksbereik, d.w.z. een waarde uitgedrukt in ohm. Dus, hoe lager de waarde, hoe krachtiger de elektronische sigaret. Het vermogen wordt afgeleid van de sterkte van de elektrische stroom die de batterij of de accumulator door de weerstand van de clearomizer stuurt. De Power mode of variabele wattage kunt u aanpassen aan de atomiser, zodat er geen risico van overspanning of oververhitting tijdens het vape. Gebruik het zonder aarzelen om uw vape af te stellen en maak er goed gebruik van. Om de vermogensstand van uw vapourizer juist in te stellen, kiest u gewoon het vermogen dat u wenst en dat het meest geschikt is voor de weerstand van de e-sigaret.

Instelling temperatuurregeling

Als u nog nooit van de temperatuurregeling (TC) hebt gehoord, is het slechts een kwestie van timing. Deze functie is een must-have voor de moderne elektronische sigaret op een gespecialiseerde site. Met de temperatuurcontrole kunt u de temperatuur van de damp nauwkeurig controleren. U kunt er echter niet de verwarmingsintensiteit van de weerstand mee bepalen, maar wel de warmte die hij verspreidt tijdens het vapen. Dit type instelling werkt echter alleen met specifieke weerstanden. Als u het niet weet, weerstanden bestaan uit metalen weerstandsdraden en -spoelen die de elektronen in de stroom afremmen. Deze elektronen worden vervolgens omgezet in thermische energie, die de e-vloeistof verwarmt en carboniseert. De spoelen van de weerstanden zijn van verschillende materialen gemaakt. Titanium, nikkel en roestvrij staal zijn de metalen die compatibel zijn met het temperatuurregelsysteem van een e-sigaret. Dankzij deze speciale spoelen, kunt u een limiet stellen aan hoe hoog u wilt gaan. Uw e-sigaretten zullen deze temperatuurlimiet niet overschrijden tijdens het vapen. Als de weerstand van de kit te hoog wordt, schakelt de moderne elektronische sigaret automatisch uit. De batterij stopt de stroomtoevoer naar de verstuiver en voorkomt oververhitting van de verstuiver. Op deze manier kunt u de weerstand langer behouden. En, natuurlijk, je vape is beter.

Plan du site